Nászajándék? Évfordulós ajándék? Születésnapi meglepetés? Vagy csak meglepnéd a párodat?

Mi segítünk! – Páros poszter, ami annyira egyedi, annyira személyre szabott, hogy még te is meg fogsz lepődni, nem, hogy az ajándékozott! :))))

 

 

Nagy szeretettettel szeretnénk Nektek bemutatni, a legkeresettebb poszterünket.

A páros posztert. – Azaz egy szuper ajándék ötletet pároknak.

 

Ha van olyan, hogy ultimate ajándék ötlet, akkor ez a poszter biztosan megnyerné ezt a megfogalmazást. A páros posztert számos alkalomra ajánljuk, legyen szó a párod születésnapjáról, az évfordulótok megünnepléséről, vagy egy közeli barátod nászajándékáról.

 

Első körben a minimál grafikát szeretnénk kiemelni, ami miatt 100%-ba illik minden környezetbe, és könnyen a lakás fénypontjává válhat.

..és ebben az a legszuperebb, hogy ez nem csak a mi véleményünk! :))

 

 

 

 

 

A legfontosabbat még nem is írtuk, a poszter annnnyira egyedi, hogy a saját, vagy az ajándékozottak találkozásának, házasságának a dátumával tudjátok díszíteni. Összekulcsolt kéz egy dátummal? Ez minden bizonnyal, mindenkinek egyértelmű lesz, amikor a plakát a falon fog díszelegni.

– Ti, ők azóta a pillanat óta, elválaszthatatlanok vagytok.

 

 

 

 

Első házassági évforduló? 5. évfordulós ajándék? 10. évfordulós ajándék?
Mindegy is, biztosan hatalmas sikert fog aratni a párodnál ez a csodaszép gondolat, hogy örökké együtt, kéz a kézben.

 

Milyen a jó nászajándék? Kézműves nászajándék? Kreatív nászajándék? Vicces nászajándék? Pénzátadó nászajándék?
– Ezek a kérdések biztosan benned is felmerülnek, amikor a kedvenc párodat szeretnéd megajándékozni azon a bizonyos NAGY napon. :))

 

Segítünk! – páros poszter.  Add meg az esküvőjük dátumát és mi már készítjük is az egyedi ajándékot. Egy boríték mellé szuper kis, személyes kiegészítés. :))

 

 

A harmadik nagy esemény, amire még nagyon ajánljuk a plakátunkat, az nem más, mint a születésnap. Elsősorban különleges ajándék nőknek, mivel mi nők annyira szeretjük dekorálni a kis otthonunkat. Ugye csajok?:))

 

A dátumotokat tetszőlegesen megadhatod, lehet az a nap, amikor kimondtátok, hogy együtt vagytok, a nap, amikor összeköltöztetek, vagy a nap, amikor kimondtátok azt a bizonyos IGEN-t. Az egyedi születésnapi ajándék címkézés garantált lesz.

 

 

 

 

 

Amennyiben ajándék ötletet kerestél a párodnak vagy egy számodra kedves párnak, ne keress tovább.

-Megtaláltad. :))) Páros poszter.

 

 

Ajándékozz egyediséget.

It’s card o’clock