Sziasztoook Kismamák, sziasztoook Kismamákat megajándékozók!

Már biztosan hallottatok ti is a mérföldkő kártyák csodálatos erejéről. Azonban sok kismamától hallottuk vissza, hogy nem teljesen tudták elképzelni, mi is a teendő ezekkel a kártyákkal.

Emiatt hoztunk nektek egy kis információt, egy kis inspirációt arról, hogyan kell elképzelni, mit kell velük tenni, mi is a céljuk.

Az első és legfontosabb dolog, hogy emléket őriznek. Ahogy a nevében is megjelenik, mérföldköveket lehet velük megörökíteni. Mi is az a mérföldkő? Minden olyan nagyobb pillanat, esemény, amihez ha elérünk, nagy vízválasztó lesz az életünkben.

A baba mérföldkő kártyáink esetében – ezek a pillanatok, a babák első nagy pillanataik lesznek.

 

 

Kiderül, hogy kisbabánk lesz? Azután közlik velünk a csodálatos hírt, hogy kislányt vagy kisfiút várunk? Belépünk abba a nehéz első trimeszterbe? Már a harmadik is elrepült? Már itt is a kis csöppség, akit annyira nagyon vártunk? Ráeszmélünk, hogy az idő rohan? Első majd a harmadik hét után, jött is az a bizonyos egy év?  Közben megfordult, esetleg felállt, kimondta az első szavát?

 

 

– Na, pontosan ezek azok a nagy mérföldkövek. A kártyáink különböző stílusban, különböző mérföldkövekkel elevenítik meg és segítik ezeknek az emlékeknek a megörökítését.

 

Az adott eseményhez illő kártyát válaszd ki, tedd a kisbabád mellé és készülhetnek is azok a végtelenül cuki képecskék. Az első időszakban a pocakos képekhez is nagyon ajánljuk a kártyákat, akár babátváró, baba neme bejelentő feladatokat is ellátnak! 🙂 

A mérföldkő kártyák, a babás pillanatok kreatív átélését teszik lehetővé. A kártyák segítségével, egy egész fotóalbumot is megtölthetsz, dátumszerűen rendezheted őket, így később szuper rendezett pillanatokat csodálhattok majd!

A saját tapasztalatunk, hogy a telefonos képek az évek során többszöröződnek és zsúfolttá válnak. Emiatt mindenképp érdemes előre gondolkodni, hogy ezek a fontos pillanatok mindenképp megmaradjanak, és ott lapuljanak egy albumban! 

A mai felgyorsult világban, nem töltünk elég időt az emlékek rendezgetésével, pedig milyen jó is visszanézni a gyerekkori kicsi énünket, felidézni a kedvenc macinkat vagy esetleg a régi gyerekszobánkat! 

Gondolj előre, éééés irány gyártani azokat az emlékeket! 🙂

 

Kattints az alábbi képre, hogy meglesd, milyen mérföldkő kártyacsomagokat készítettünk Nektek!