Végreee itt az az illatos, hangulatos, megpihenős ŐSZ !

 

Ha ti is annyira vártátok, mint mi, akkor már biztos ti is tervezitek, hogy kívülről – belülről feldíszítitek a lakást.

Ami nálunk elengedhetetlen, az az őszi hangulatot árasztó ajtó kopogtató, és az évszaknak megfelelően dekorált asztali dísz.

 

.. és mi is a legjobb ezekben a dekorokban? – hogy hihetetlen gyorsan és egyszerűen készülnek és lesznek látványosak.

 

Hajrááá kezdjünk is neki!

Szükséges felszerelés/alapanyag:

 

 

A nehezebbik részén túl is vagyunk, elszaladtunk a hobbi boltba vagy bedobtuk a webshopos kosárba, és már nálunk is vannak a kincsek.

 

Vesszük az ecsetet és szépen, egyenletesen átfestjük a tököket. Hosszú ecsetvonásokat használjunk, hogy ne legyen csíkos a mintázat. A tök szára segít a festésben, ezért azt hagytuk utoljára és addig abba kapaszkodtunk. 🙂

 

tipp!  A legeslegalját száradás után érdemes megfesteni, de mi igazából egészen egyszerűen azt kihagytuk – úúúgyse látja senki alapon. 🙂

 

Reméljük még maradt lelkesedés a koszorúhoz is. Gyorsan kapjátok elő a ragasztópisztolyt, melegedjen és lehet is ragasztgatni az őszi kincseket, terméseket. 

 

tipp! Próbáljátok változatosan felhelyezni a dekorokat, és ízlésnek megfelelően szorosan illesztgetni egymáshoz.

 

Köszönjük, hogy velünk tartottatok. Az elkészült dekorokat nagyon szívesen meglessük, használjátok az #itscardoclock hashtaget! 

 

A képeken a saját mérföldkő kártya csomagjaink láthatóak, továbbá a csodálatos gyertya & ing kombó a H&M kínálatából kaphatóak! 

 

Legyetek jóóóók még jövünk!