Átvételi módok, átvételi díjak


Személyes átvétel

Ingyenes, személyes átvételre a következő címen van lehetőséged:
1139 Budapest, Petneházy utca 14. (11-es kapucsengő)


Esküvői meghívók rendelése esetén, a leadást követő 5 munkanapon belül elkészítjük a meghívókat és értesítünk az átvétel lehetséges időpontjáról.


Makramé termékek rendelése esetén, személyes átvételre nincs lehetőség, ebben az esetben válaszd az “Esküvői-és makramé termék kiszállítás”-t a Kosár oldalon, melynek díja 1490 Ft, kiszállítási ideje 7-10 munkanap.


Minden egyéb termék rendelése esetén, a leadást követő 2 munkanapon belül elkészítjük a termékeket és értesítünk.


Kártyák esetében lehetőséged van ingyenes PDF fomátumban is megkapni a termékeidet, amit otthon ki tudsz nyomtatni. Ehhez válaszd a PDF kártya szállítási opciót.


GLS vagy Foxpost futárszolgálat

Kiszállítás választása esetén, a terméket a GLS vagy a Foxpost futárszolgálat szállítja ki. 

Bővebb információt itt talál: https://gls-group.eu/HU/hu/cimzetteknek-nyujtott-szolgaltatasok


Két szállítási lehetőség közül tudsz választani:

  • Standard kiszállítás (3-5 munkanap): 1 490 Ft
  • Esküvői-és makramé termék kiszállítás (7-10 munkanap): 1 490 Ft

Esküvői meghívók és makramé termékek rendelése esetén, válaszd az “Esküvői-és makramé termék kiszállítás”-t, melynek díja 1490 Ft, kiszállítási ideje 7-10 munkanap.FoxPost

A FOXPOST egy új, egyszerű csomagátvételi lehetőség, amely bevásárlóközpontokban érhető el. A FOXPOST csomagautomaták segítségével egyszerűen, időtakarékosan és kényelmesen vehet át online rendelt termékeket, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Önnek épp útba esik!
Ami pedig még ennél is szebb: nemcsak időt takarít meg, de a környezetet is kíméli, mert nem kell a futárnak házhoz mennie.

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan/ és https://foxpost.hu/csomagautomatak

  • Foxpost csomagautomata (3-5 munkanap): 990 Ft

Fizetési módok


Banki átutalás

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheted.

Bankkártyás fizetés

Webáruházunkban gyorsan és biztonságosan fizethetsz bankkártyáddal.


Barion

A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013). A bankkártya visszaélések elleni védelmet rugalmasan és igazságosan kezeljük.