fbpx
Karácsonyi ajándékcímke készletKarácsonyi ajándékcímke készlet

Ajándékcímke készlet

590 Ft

 

Feldobnád az ajándék csomagolást, de valami gyorsra és egyszerűre vágysz? Akkor ez a 3 darabos csillogó ajándékcímke készlet remek választás lesz Neked! Csak keresd elő a kedvenc szalagod, fűzd át rajta a kártyát, majd kösd át vele az ajándékot! Na és persze mehet is a fa alá!

 

3 darabos készlet, választható arany, ezüst és rosé csillogó betűkkel.

 

Letisztult, elegáns és egyszerű.

 

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

 

Csillogó ajándékcímke készlet

 

Feldobnád az ajándék csomagolást, de valami gyorsra és egyszerűre vágysz? Akkor ez a 3 darabos csillogó ajándékcímke készlet remek választás lesz Neked! Csak keresd elő a kedvenc szalagod, fűzd át rajta a kártyát, majd kösd át vele az ajándékot!  

 

3 darabos készlet, választható arany, ezüst és rosé csillogó betűkkel.

 

kézzel készített | tőlem neked | sok szeretettel

 

A készlet tartalma: 1 x kézzel készített | 1 x tőlem neked | 1 x sok szeretettel

 

Letisztult, elegáns és egyszerű. Ezekkel a csillogó ajándékcímkékkel biztos ki fognak tűnni az ajándékaid. Legyen szó dobozról, virágról, üvegről vagy bármilyen más formáról, ezeket az ajándékcímkéket biztos jól fel tudod tenni rájuk. Ehhez itt találsz is egy kis inspirációt. Jó ötlet lehet még az ajándékcímkék mellett további díszítést is keresni. Ez bármi lehet, spárga, egy szál rozmaring, fenyőág, toboz, csipke vagy akár egy színes madzag. De ne felejtsd el, a kevesebb néha több, úgyhogy mindent csak mértékkel!

 

Ha valami igazán különlegesre vágysz, ne keress tovább! Dobd fel az ajándékaidat ezekkel a címkékkel és közben még érezd is jól magad! Legyen a csomagolás egy örömteli elfoglaltság, miközben a szeretteidre gondolsz! Ha nagyon belelendülnél és szükséged lenne egy kis ragasztószalagra is a tökéletes csomagoláshoz, itt találsz párat!

 

*A szalagok és dobozok csak dekorációk.

 

Itt megnézheted a többi kiegészítőnket is. Jó böngészést!

További információk

Szín

Arany, Ezüst, Rosé

Méret

2.5 x 5.5 cm, 5.5 x 5.5 cm, 6×10 cm